Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SZEMÉLYISÉGTESZT EREDMÉNY

Név: Nagy Andrea
Születési év: 1975

A teszt szerint:
Mások sorsa és problémái iránt is érzékeny. A felmerülő problémák elkerülésében, jó megoldásokkal vesz részt. Karrier lehetőségeivel és saját képességeivel tisztában van. Ezek figyelembe vételével választ pályát. Igényességéből adódóan mindig igyekszik kifogástalan munkát végezni.
A szervező munkában nem hagyja figyelmen kívül a részleteket. Szívesen szervez. Magas mércéje alapján ideális barátokat keres.
Felnőtt kreatív gondolkodó típus. Céltudatosan szervezetten él. Környezetében rend van. A jó eredmény érdekében feladatának részleteit alaposan átgondolja. Sokszor azért halogat, mert utána kell néznie minden apró részletnek, hogy a megoldásnál ne kövessen el hibát. Maximalista személyisége nem szívesen szembesül esetleges hibáival. Nem érdektelen a külvilág dolgai iránt. Törődő és bizakodó. A problémákat aktívan oldja meg. A jó megoldások vezéralakja. Azonnal különbséget tesz a helyes és helytelen között. Munkájával kapcsolatos feladatait gyorsan és hatékonyan szervezi. Gyorsan hozzálát és hatékonyan végzi feladatait. Törekvő. Minél előbb szeretné elérni célját. Általában sikert arat. Nem kezdeményező kissé zárkózott, tartózkodó természetű.

(Népszerű) szangvinikus: 5%
(Erőteljes) kolerikus: 30%
(Tökéletes) melankolikus: 47,5%
(Békés) flegmatikus: 17,5%


FIGYELEM!
Ez a számítógép által generált személyiség teszt csupán vázlatos tájékoztatást ad a jelölt temperamentumáról, segítve a személyes találkozásra való felkészülést. Tekintettel arra, hogy az értékelést program készítette, ezért az tudományos célokra nem használható.

A teszt forrásanyaga: Florence Littauer Személyiségünk rejtett tartalékai c. könyve.
A programot az Art Design Media készítette a

First-Lady Kft. szakmai támogatásával.
First-Lady Kft.
1142 Bp., Erzsébet királyné útja 92/A.
T./Fax: 363-9168, 06-30-242-3158
E-mail: portal@azallasportal.hu